susupetal art gallery

Musta oli yö / Dark Was The Night

 

Takki on aika tyhjä kaiken näyttelyhässäkän jälkeen. Tekisi vaan mieli nukkua. Maalaaminen ei kamalasti innosta. Jotain piti kuitenkin tehdä, joten leikin eri kuvankäsittelyohjelmilla. Prosessin voi nähdä täällä, siellä on myös mainittu ohjelmat, joita käytin. Lopputuloksen hieman suurempana täällä.

Tänä aamuna jatkoin leikkimistä ja muokkasin kuvasta tähän blogiin sopivamman. 

Ja sitten taas huilaamaan.

 

 

 

 

 

Mainokset

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Uuna said, on lokakuu 11, 2012 at 10:49 am

  Se on selvä, että maalaaminen on poissa kuvioista jonkin aikaa. Niin käy minulle aina, mutta jokin muu luova toiminta saa vuorostaan sijaa, mites kirjoittaminen??? Kuvankäsittelykin on hyvää vastapainoa. Kuvasta tuli tosi hieno, juuri sopiva, dramaattinen tunnelma. Jännästi kuva muuttui, kuten tuonne toisaalle kirjoitinkin, minusta kuva oli hieno jo sumuvaiheesta asti. Kaikki kuvat siitä eteenpäin olisivat käyneet mihin vaan. Tämä viimeisin on tietenkin maalauksellisin, tässä on impressionista hetkellisyyttä, mutta myös ekspressiivistä voimaa.

  Väsymystä tuppaa täälläkin päälle, ja haukottelen koko ajan, jokin muutos on elimistössä tapahtumassa. Odotetaan mielenkiinnolla, mistä luovuus seuraavaksi putkahtaa, aina se jostain tulee, ei sille mitään voi. Näyttelyn jälkeen ajattelee, että ei ikinä enää mitään…mutta kyllä sitten kuitenkin.
  Näyttelyn eteen tekee niin pitkään töitä ja se hallitsee ajatuksia. Ja sitä odottaa näyttelyltä jotain sellaista, mitä ei kuitenkaan tavoita. Minä en ainakaan ole koskaan tavoittanut, enkä edes tiedä, mitä se olisi.
  Niinhän kirjailijatkin sanovat, etteivät kykene palaamaan vanhaan romaaniin myöhemmin. Entä sinä? Runoihin voin palata, ne ovat minusta eri asia.
  Jaksatko lukea näin pitkän :-DDD

  • susupetal said, on lokakuu 12, 2012 at 11:42 am

   Uuna, ei kirjoittaminenkaan maistu. Käsitöitä teen.

   Tämän näyttelyn suhteen minulla oli tavoitteena näyttelyn toteuttaminen. Sen tavoitteen saavutin. Mitään muuta en oikeastaan ajatellut. Ehkä seuraavalla kerralla sitten. Tunnistan kyllä tuon kuvailemasi ”jonkin saavuttamisen/odottamisen totetumisen” parin ensimmäisen kirjani kohdalla. Jotain odotin, ehkä parempaa myyntiä, jotain, en osaa sanoa.
   Vanhoihin kirjoihini en jaksa palata, hui, oksettaa ihan ajatuskin, että lukisin niitä. Mielenkiinnolla katson mitä tapahtuu tauluille, jotka palaavat Mellarista kotiin. En haluaisi niitä tänne enää! Minulla ei ole edes tilaa niille. Ne pitää ottaa pois kehyksistä, tunkea jonnekin, äh.
   Taidanpa laittaa blogiin tehomainoskampanjan niiden myymiseksi… :(.

   • Uuna said, on lokakuu 12, 2012 at 8:53 pm

    Et ota pois kehyksistä, ne on niihin sovitettu ja maalattu. Ne on kokonaisuus. Kyllä ne jonnekin mahtuu ja sitä paitsi sinulla on vasta näyttely alussa, vielä ehtii mennä vaikka kuinka monta. Toista se on minulla. Haemme työt pois sunnuntaina ja arvaa tulevatko kaikki takaisin 😮 Kyllä sen arvasi kun galleristi nosti hinnan niin korkealle. Täytyy miettiä, jos täällä saisi johonkin esille.

    • susupetal said, on lokakuu 13, 2012 at 12:25 pm

     Uuna, harmi juttu, että upeat työsi eivät löytäneet uusia kotejä 😦

     Minulla on kyllä niin vähän tilaa, että olen pulassa taulujeni kanssa!

 2. kiiris said, on lokakuu 11, 2012 at 5:07 pm

  Nukkuminen on hyväksi. Ja suklaa♥ Saat ollakin väsynyt tuollaisen taidemaratonin jälkeen!

 3. harakka said, on lokakuu 11, 2012 at 5:51 pm

  Hienosti jatkoit muokkaamista. Nyt se on paljon kiltimmän näköinen, hi!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: